ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά την επιτυχηµένη ηµερίδα του 2022 σας περιµένουµε µε χαρά να συµµετέχετε και φέτος στην Επιστηµονική Ηµερίδα µε θέµα: «Παθολογία τραχήλου µήτρας: HPV tests, βιοδείκτες, αλγόριθµοι, κολποσκόπηση & scoring system σε screening και triage», που διοργανώνει, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, το Τµήµα Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου Μήτρας ΙΑΣΩ, σε συνεργασία µε την Ελληνική Εταιρεία Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου (HSCCP).

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΙΑΣΩ και γίνεται στο πλαίσιο του Προγράµµατος Επιστηµονικών Εκδηλώσεων 2022-2023 του Οµίλου ΙΑΣΩ.

Με την ευκαιρία της ηµερίδας, Έλληνες και ξένοι ειδικοί στην παθολογία του κατώτερου γεννητικού συστήµατος, θα µιλήσουν για τις σύγχρονες διαγνωστικές µεθόδους που εφαρµόζονται διεθνώς, αλλά και τη σηµασία της εξατοµικευµένης αντιµετώπισης των περιστατικών παθολογίας τραχήλου. Η παθολογία του αιδοίου και η αιδοιοδυνία, το µικροβίωµα του κόλπου και ο ρόλος της δυσβίωσης, ο εµβολιασµός και οι νέες ενδείξεις, αλλά και η αντιµετώπιση του κινδύνου προωρότητας µετά τη θεραπεία,θα αποτελέσουν θέµατα της Ηµερίδας, ενώ θα υπάρξει παρουσίαση και συζήτηση πολλών και ενδιαφερόντων περιστατικών.

Σας περιµένουµε να παρακολουθήσετε µία αξιόλογη επιστηµονικά εκδήλωση από την οποία προσδοκούµε να µείνετε απόλυτα ικανοποιηµένοι.

Με συναδελφικούς χαιρετισµούς,

 

Ευριπίδης Μπιλιράκης,

MD, PhD
Μαιευτήρας / Γυναικολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,
Κλινικός Καθηγητής Ιατρικής Σχολής European University of Cyprus,

Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου (HSCCP),

Υπεύθυνος Τμήματος Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου Μήτρας ΙΑΣΩ

 

Ευάγγελος Παρασκευαΐδης
Καθηγητής Μαιευτικής / Γυναικολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου (HSCCP), 

Πρόεδρος HeCPA Group (Ελληνική Ακαδημαϊκή Ομάδα Μελετών Παθολογίας Τραχήλου)

 

 

 

 

** Η παρακολούθηση της ημερίδας δεν είναι κατάλληλη για την επαναπιστοποίηση στη διαγνωστική κολποσκόπηση.